tisdag 3 april 2012

En liten pomvalp - välkommen Thea

God morgon! Blev sent igår. Det som skedde igår och som vi sett fram emot sååå mycket var att vi hämtade vår lilla hundvalp som vi har köpt. En pomeraniantik som vi valt att döpa till Thea! Hon föddes i Skåne, därav sent igår.

Det gick jätte bra att åka bil. Hon sa inte ett ljud. Sen sov hon som en prinsessa hela natten utan att gny . Jag där emot vaknade några gånger och tittade ner på henne flera gånger där hon låg i sin lilla säng brevid vår. Hon är så söt!!! Vill pussa henne hela tiden!

Nu på morgonen har vi vart ute en liten sväng, men koppel och halsband är helt nytt för henne så det krävs lite träning. Hon gjorde sen sina behov inne istället, på ett par tidningar - men träning krävs för att få henne rumsren. Som ni förstår är jag hemma från jobbet. Imorgon är Fredd hemma och sen är jag hemma till tisdag nästa vecka. Då får hon vara med mig på kontoret. Perfekt eftersom vi bara är tre pers där! :)

Hon är jätte liten och har fortfarande valp pälsen - men hon blir allt fluffigare och fluffigare. Hennes föräldrar, som vi träffat - är båda jätte fluffiga. Hennes pappa heter till och med Fluff så ska bli kul att se Theas päls när hon blir äldre :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Söt du är som lämnar ditt ord. Reklam tas däremot bort.